HAZA RÉGIÓ A holnap kezdődő budapesti JUDO EB-nek lesz gútai résztvevője is !

A holnap kezdődő budapesti JUDO EB-nek lesz gútai résztvevője is !

896
hirdetés

Benkóczky Marián_2Benkóczky Marián az AŠK Dukla Banská Bystrica versenyzője pénteken lép tatamira a 81 kg súlycsoportban.
Tegnapi edzés után pár kérdésünkre válaszolt:

Hogy sikerült a félkészülésed?
“A félkészülésemről elmondhatom hogy jól sikerült, főként csehországi és Benkóczky Mariánmagyarországi edzőtáborokban vettem részt.Van egy kis probléma a bal térdemmel, de igyekszem nem gondolni rá. Természetesen az Európa bajnokág után orvosoljuk ezt a problémát.”

Milyen formában érzed magad?
“A múlt heti prágai edzőtáborbán az edzőm megállapította, hogy a formám javul, technikailag is majdnem eljutottam a sérülésem előtti szintre. Természetesen minden kiderül pénteken, mikor végre a szőnyegre állhatok. A fogyasztás mindig megvisel, de igyekeztem jól beosztani a súlyfelesleget amit le kell adnom.

Mikor utazol Budapestre és milyen lesz ott a időbeosztásod?
“Csütörtök délelőtt utazok Budapestre. Délután tartunk 1 edzést legfőképp a súly korrigálás miatt. A mérlegelés csütörtök este 7 és fél 8 között várható és pénteken pedig a verseny.”

Mi az a eredmény amivel elégedett lennél?
“Természetesen mint minden más élsportolónál az arany a cél de örülnek ha kiegyensúlyozott jó meccseket tudnak produkálni. A legnagyobb kihívás átjutni az első meccsen. Ez egy nagy lökést adhat a következő küzdelmekhez.”

Mi az egész klub nevében sok sikert kívánunk és jó páran a helyszínen is biztatjuk majd.
(riporter : Kárpáty Ernő)

dunataj.sk

hirdetés
Previous articleCsatáry-ügy – Elutasította a szlovák legfelsőbb bíróság Csatáry panaszát
Next articleHajthatatlan a vasút a kétnyelvűség ügyében