HAZA BULVÁR A DumaFüred idén is lehorgonyoz a Balatonnál

A DumaFüred idén is lehorgonyoz a Balatonnál

747
hirdetés

DumaFured_2012_1A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel 2013. július végén újra nyitja kapuit a DumaFüred, a Dumaszínház nagysikerű nyári humorfesztiválja. Egy óriási sátor várja az érdeklődőket. A múlt évi fergeteges DumaFüredről Litkai Gergely mesél nekünk, tőle tudhatjuk meg, hogy idén is ott lesznek a nagy favoritok, így az ifjú titán, Kiss Ádám is újból színre lép.

Július 26-án nyitja kapuit a DumaFüred, Magyarország egyetlen nyári humorfesztiválja. Balatonfüred már tavaly is tárt karokkal fogadta a népszerű nevettetőket és vendégeiket, 2013-ban is színes forgatagra számítanak. Az augusztus 4-ig tartó esemény programajánlata sokszínű, Litkai Gergely humorista, a Dumaszínház alapítója avat be minket a részletekbe.

„A rendezvényünk szerencsére tavaly akkora sikert aratott, hogy bátran mondhatom, igazi dunántúli fesztivál született. Pótszék dömpinggel tudtunk csak mindenkinek helyet szorítani, de még így is sokan a sátron kívül rekedtek. Idén egyetlen nagy sátrat állítunk fel, ami ezer fő befogadására alkalmas. Javaslom, legyenek gyorsak, és elővételben vásároljanak jegyet, így nem csak olcsóbban jutnak hozzá, de a hely is garantált. Az előadások három időpontban kezdődnek, az elsőt 18:30-tól, a másodikat 20:30-tól, végül az utolsót 23 órai kezdettel a tekinthetik meg a nézők. Lesz improvizáció, önálló estek és a nagy népszerűségnek örvendő Beugró című műsor színészei is „megküzdenek” majd a Dumaszínház művészeivel – árulja el Litkai Gergely. Hatalmas ereje van annak, mikor ezer ember egyszerre nevet, nagyszerű élmény.”

Kiss Ádám, a társulat egyik legifjabbja, különleges új magyar szavak megalkotója is jó szívvel emlékszik vissza a tavalyi DumaFüredre.

„Még most is látom magam a hatalmas tömeg előtt, mintha a Colosseum közepén álltam volna – emlékszik vissza Ádám. – Igazi stadionhangulat, sok nevetés jellemezte a fellépéseket, őszintén mondom, ez egy humorista álma. Hogy idén mivel készülök? Az biztos, hogy rövidgatyában leszek, és meg is borotválkozom a nagy alkalomra. Most valószínűleg anyukámat nem viszem magammal, mert tavaly kicsit feszélyezett, hogy az első sorból figyelt, de még az is lehet, hogy beállítom egy hátsó kis sarokba, de hadd gondolkozzam még ezen!”

Duma Jam, Rádiókabaré, All stars, Duma Aktuál, hogy csak egy kis ízelítővel szolgáljunk a DumaFüred érdekes programkínálatából.  A fellépők már készülnek, a hangulat garantált, tessék izzítani a rekeszizmokat!

redlemon.hu

(dunataj.sk)

hirdetés
Previous articleCseh lap: magyarok vére szárad Konyev kezén, ne legyen szobra Prágában!
Next article6. Tatai Patara Törökkori Történelmi Fesztivál – a nagy durranás!