kedd, március 5, 2024
Honlapunk főtámogatója 2023-ban az intekom group :
HAZA SZÍNES - ÉRDEKES 100 megapixeles fotókat készít az új mobil

100 megapixeles fotókat készít az új mobil

832
hirdetés

A kínai mobiltelefon gyártó iparág legfrissebb fejlesztése a képalkotásra lesz kihegyezve.

A Gionee neve az okostelefon iránt fokozott érdeklődést mutatók számára ismerősen csenghet: ez az a gyártó, mely a közelmúltban elsősorban szupervékony Elife készülékeivel hívta fel magára figyelmet. A vállalat érkezőben lévő E8-as készüléke azonban nem pengevékony kivitele, hanem sokkal inkább fejlett kamerája révén hívhatja fel magára a figyelmet.

Az előzetes információk szerint 164×82,3×9,6 milliméter méretű és nem kevesebb mint 207 gramm tömegű fémvázas újdonság hátoldalában egy 23 megapixeles felbontású képérzékelő teljesít szolgálatot, melynek révén állítólag 100 megapixeles fotók is készíthetők. Azt egyelőre nem tudni, hogy ezt pontosan hogyan kell értelmezni: a 100 megapixel esetleg több felvétel egymásra exponálásából jön ki, vagy esetleg a panorámakép üzemmód produkálja több kép egymás mellé pakolásával. Megjegyzendő, hogy a nemrégiben általunk is alaposan letesztelt LG G4 16 megapixeles kamerájával is készíthetünk akár 100 megapixelnél nagyobb felbontású panorámaképeket. Az E8 frontoldali kamerája egyébként 8 megapixeles felbontású, csakúgy, mint az LG G4 szelfikamerája.

Az Android 5.0 (Lollipop) operációs rendszerű, illetve Amigo 3.0 felhasználói felületű, dedikált exponálógombos telefon előlapját egy 2K felbontású AMOLED érintőkijelző uralja, a megfelelő számítási teljesítményről pedig egy nyolcmagos 2 GHz-es MediaTek MT6795 chipset gondoskodik. A RAM 3 GB-os, a belsőmemória 32 GB-os, az akkumulátor pedig 3250 mAh kapacitású.

mobilport.hir24.hu

hirdetés
Previous articleCsíksomlyói búcsú – Százezrek gyűltek össze a csíksomlyói nyeregben
Next articleLevendula „Szedd magad” Tihanyban