Kezdőlap Egyéb Szirénázó rendőrautó ütközött Dorogon, négyen megsérültek

Szirénázó rendőrautó ütközött Dorogon, négyen megsérültek

8
MEGOSZTÁS

Négy ember, köztük két rendőr megsérült, amikor egy szirénázó rendőrautó és egy személygépkocsi összeütközött szerda délután Dorogon – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

    A közlemény szerint a budaörsi rendőrök egy személygépkocsit üldöztek. Az autót Pilisvörösváron akarták megállítani, de a jármű a jelzés ellenére továbbhajtott, ezért a járőrök üldözni kezdték a 10-es főúton. A rendőrök Dorog belterületén haladtak, amikor egy kereszteződésben egy másik személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget a megkülönböztető jelzést használó rendőrautónak, és a két jármű összeütközött.
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a 10-es útnak a városon átvezető szakaszát teljes szélességében lezárták, a sérülteket – köztük a civil személyautó két utasát – a mentők kórházba vitték.
A Budapest felől érkezők a Gorkij úton, a Tokodaltáró felől érkezők az Esztergomi úton át tudják a lezárt szakaszt elkerülni. A baleset körülményeit az esztergomi rendőrkapitányság vizsgálja – közölte a rendőrség.

MTI

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here