Kezdőlap RÉGIÓ Írország Hercegnője Komáromba látogat!

Írország Hercegnője Komáromba látogat!

8
MEGOSZTÁS

Catherine Gallagher’s Queen of the Dance szuperprodukciója komáromi Városi Sportcsarnok Színpadán.

KomaromMindenképpen elsöprő erejű élményre számíthat az, aki megnézi a Catherine Gallagher vezette ír sztepptánc produkciót, 2014.június 22-én. (vasárnap), a komáromi Városi Sportcsarnok Színpadán.

A Queen of the Dance az ír sztepptánc legkiválóbb táncművészeiből álló társulat. Szólótáncosa és koreográfusa az ír nemzeti bajnok és többszörös világbajnok Catherine Gallagher, aki tagja volt a világhírű Riverdance együttesnek és megannyi vezető társulatnak, akik eme jeles műfajban szórakoztatják a közönséget.

Fantasztikus, hogy egy ilyen tehetség áll a szuperprodukció élén, ami már csak amiatt is kivételes, mert a világon egyedüliként koreografál és vezet nőként ír sztepp tánctársulatot. A nőiesség, annak minden emocionális többletével, kreativitásával, finomságával, ugyanakkor kirobbanó lendületességével meg is mutatkozik az előadásban, mely egyszerre tartalmaz autentikus ír elemeket és Catherine izgalmas, újszerű, modernebb zenei alapokra helyezett koreográfiáját. A Queen of the Dance egy új különleges színfolt az ír tánc és a táncművészet világában, amelyet frenetikus, élőzenekaros dallamok kísérnek. A géppuskalábú táncosok lábdobpergésének hangja szinte extázisba hozza a közönséget. Catherine dinamikus, szenzációs és lélegzetállító szólókat táncol. Szabad szemmel szinte alig követhető, ahogyan a profi táncművészekből álló társulat elképesztő sebességgel szteppel a színpadon.

Catherine 5 évesen kezdett táncolni. Tehetsége hamarosan nyilvánvalóvá vált, minden idők legfiatalabb ír sztepp táncosaként tüntették ki az Írország Nemzeti Bajnoka címmel.

Egy idézet a Boston Herald kritikájából: “Soha nem láttam a legendás Michael Flatley-t táncolni, de miután láttam táncolni Catherine Gallaghert, nem is sajnálom, hogy Flatley nem volt ott.”

Catherine mindhárom testvére szintén az ír sztepp tánc meghatározó szereplőivé váltak. Michael Patrick 14 éve a Riverdance principal szólótáncosa, másik testvére Barry John kilenc éve Las Vegasban táncol Michael Flatley együttesével, és végül a legfiatalabbik testvér George Bernard jelenleg a Riverdance-szel turnézik világszerte.

Catherine létrehozta saját produkcióját Queen of the Dance néven, mely pergő ritmusával, zenéjével, varázslatos látványával mindenképpen magával ragadja, sőt energetizálja a nézőt.

Jöjjön el, nézze meg Catherine Gallagher és a műfaj legtehetségesebb táncosaiból álló együttes produkcióját és ajándékozza meg magát egy életre szóló élménnyel, melyet a szervezők garantálnak!

Jegyek korlátozott számban kaphatóak.

Helyszínen: Kúlturális Központ : Jedlik Áron 8. személyesen a helyszínen H- Cs 8-16, P 8-13.

Tourinform Iroda: Cím: 2900 Komárom, Igmándi út 2, Telefon:(34) 540 590
Beki-tours utazási iroda: 2900 Komárom, Klapka György út 5. Telefon: 34/540-058,

valamint az IRISHDANCE•HU weboldalon és az InterTicket országos üzlethálózatában.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here