[FrontpageSlideshow fs_cats=3 fs_orderby=date fs_template=default]
SKODA2

[layout show=”2″]

Dunatáj hetilap 5/2017 (január 3.) ízelítő:

Meddig lehet büntetlenül ….

Meddig lehet büntetlenül dézsmálni Komárom városának költségvetését?

Andruskó Imre esete az elcsalt gáztalanítóval és az „Istertájjal”...

A komáromi önkormányzat múlt héten csütörtökön megtartott ülésén Andruskó Imre, a Selye János Gimnázium igazgatója, a Híd frakciójának vezetője az „Istertájra” hivatkozva a Dunatájból idézett egy kiragadott félmondatot. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy olvassa lapunkat. Külön öröm, hogy gondolatébresztő és véleményformáló hatást gyakorlunk néhány érintett képviselőre, már ha az „Istertáj” azonos a Dunatájjal. Ha viszont létezik egy ilyen nevű, számunkra ismeretlen lap, elnézést kérünk.

A teljes cikk a hetilapban olvasható

Zavaros energiaárak

Zavaros energiaárak

Az év elején a kormány diadalittasan jelentette be, hogy idén az energiahordozók ára újra csökken. Valóban, a lakossági földgáz ára 2,6 százalékkal, a lakossági távhő ára 5 százalékkal, a lakossági villamos energia ára pedig 4,3 százalékkal csökkent. Az ivóvíz ára a tavalyi szinten maradt. A szlovákiai politikai palettán első ízben a Magyar Közösség Pártja mutatott rá 2014 februárjában, hogy az energiaárak tekintetében összeurópai összehasonlításban Szlovákia igencsak rosszul áll.

 

A teljes cikk a hetilapban olvasható

A Komáromi járás …

A Komáromi járás a madárinfluenza legfertőzöttebb területe!

A Regionális Állat-egészségügyi és Élelmezésügyi Igazgatóság (RVPS) szakemberei számára egyre nagyobb gondot jelent, hogy pontosan meghatározzák azokat a területeket, ahol a Komáromi járásban a legnagyobb számú madárelhullás tapasztalható. Egyelőre a vadmadarak, elsősorban az itt telelő hattyúk betegedtek meg a számukra végzetes kórban.

 

A teljes cikk a hetilapban olvasható

Legyen ön is sikeres üzletember!

Legyen ön is sikeres üzletember!

S. Tóth Márta a Felvidéken

S. Tóth Márta Magyarország egyik legjobb life és business coach-csa, nemzetközi minősített NLP tréner, a Lineo CoachingTM márkavédett módszerének létrehozója interaktív előadást tart Felvidéken, Komáromban. A neves előadó beszél majd többek között a hatékony kommunikációról, a személyes elakadásokról, a beilleszkedési problémákról valamint a coaching módszeréről és az NLP (neuro-lingvisztikus programozás) technikáiról.

A teljes cikk a hetilapban olvasható

 

ADORN2

[layout show=”3″]

szekeres
[layout show=”4″]

partnereink:

kngratisfejlec logo_sk 13230768_1771043946463683_156717864_o

honlapunkkal együttműködő városok:

KOMÁRNO KOMÁROM GYŐR TATA TATABÁNYA