HAZA SPORT 2017.jún 3-4. Kiskunlacháza gyorsulási verseny!

2017.jún 3-4. Kiskunlacháza gyorsulási verseny!

5955
hirdetés

Szombaton dél körül érkeztünk meg a pályára, már javában folytak a versenyek. Aznapra nem terveztem sok futamot, mivel a gumim (idén még csak az első) már a végét járta. Azt a célt tűztem ki magamnak, hogy a 30 fokos melegben annyit megyek majd, hogy legyen egy 8,8 eleji időm, aztán nem szeretném kínozni magamat és a motort sem. Ez az első körben sikerült is.

Az első menetben valamiért nem vette elsőre a 3. sebességi fokozatot a gép, lehet én hibáztam, de így is 8,99 másodperces idővel indítottam a 402 méteres távon. Utána jött egy 8,92 és megérkezett a 8,84. Ezzel az eredménnyel a 3. helyre kvalifikáltam magamat és leállítottam a motort. Úgy gondoltam, hogy hasznosabb lehetek a pálya mellett segítőként Papp Sanyi Csapattársamnak az indulásnál és Eke Ákos Barátomnak, aki az én kategóriámban idén először állt a rajthoz az új motorjával.

Este nekik megünnepeltük a szülinapjukat és Koháry Zoltán főszervező Barátunk meglepett bennünket egy hangárpartyval! Jó beszélgetések, barátkozások, tanácsosztások zajlottak és kellemesen telt az este. Reggel ismét próbáltam Ákos hasznára lenni a rajtnál, hogy könnyebben barátkozzon össze az új SUPER D1000-es motorjával. 13 órakor megkezdődtek az elődöntők, ahonnan 3-an jutottunk a középdöntőbe. Itt nekem jutott az első helyezet Balázs Barátom. A rajtnál nagyon kemény voltam, a reakcióidőm 0,08 sec lett és elég keményen engedtem el a kuplungkart is, szépen egykeréken indultam, de a hosszú hátsó villánál ez nem akkora gond. Elég hamar behozta a hátrányát, de a pálya vége előtt az utolsó váltásnál valami elszabadult a motorjában, s így ezt a csatát én nyertem meg.

Ezzel továbbjutottam a döntőbe, ahol Ákossal futhattam. Ez az a menet volt, amit már annyiszor emlegettünk vele, hogy majd egyszer a jobb reakcióidőmnek és a jobb rajtomnak köszönhetően én nyertem a futamot, így a végeredmény az 1.hely lett!!!!! Nagyon szépen köszönöm a támogatást és a sok segítséget páromnak, Katának és minden Barátomnak, akik segítettek, fotóztak, kameráztak, a nézőknek, akik nagggggyon szurkoltak, visszajövetben a tapsukkal támogattak és pacsiztak velem, végül, de nem utolsó sorban a ZZR1441-es KAWASAKImnak, mely ezennel is 100%-osan teljesített! Ezek a dolgok nagyon pozitívan tudják befolyásolni a végeredményt! Folytatás június 17.-én Pőstyénben! Addigis megtekinthetők videók a YOUTUBEn COCÓ Drag Racing kezdettel:

https://www.youtube.com/watch?v=mOLnV2h40Ug&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=YxR7HrxHgnk

https://www.youtube.com/watch?v=TiHiAKwYEsI

 

Szabó I., cocó

hirdetés
Previous articlePeugeot 3008 1.6 THP Allure: A 2017. év autója, majdnem-csúcskiadásban
Next articleGenerációk nagytalálkozója a komáromi Selye János Gimnáziumban